30min senare..!

Hejhej, nu är man nyduschad och fräsch :)!
Visst skrev Hannah bra blogginlägg( de blev jätte fint gmn, Tack!:) )

Här kommer några nytagna bilder på mig och Jennelie!






Och en fin bild på mig & Hannah! :)
Have a nice evning! ;P



WORKING OUT

Hallå i stugan! :) Efter skolan åkte jag med Jennelie, Hannah och Maria till globen för att leta efter dom där rosettklämmorna vi inte hittade igår! Happy face :D Efter det åkte Maria till sin dans och vi andra stack hem och hämta träningskläder. För vet ni vad? Vi har varit jätteduktiga och sprunigt! Ungefär 4km blev det så nu kommer vi bli slimfit (eller som Susanne sa: slimfitta). Låter väl nice, huh?
Aja, jag står i duschen just nu så det är Hannah som sammanfattar detta men jaja whatever. Jag kan ju låtsas vara Emma just nu ;) Byebye


Längtar

Idag skulle jag och Jennelie åka till H&M i skanstull efter skolan och köpa ett par jätte fina rosetthårspennen som vi hade tittad på igår, men självklart så är de ju slut när man kommer dit! :( så vi gick till donken och köpte äppelpaj och coca-cola ist! :)

Och nu sitter man här och lyssnar på musik (Nevershotnever - Yourbiggestfan) och längtar tills man fyller 15år!
Då jag och Bästisen Hannah skaffar navelpiercing, sen blir de moppekörkort!...Och då är de typ bara en månad kvar till jag och Hannah drar till Bryssel på läger! Fan va kul vi kommer ha, längtar redan! :)

Puss E ♥


Hej hopp snopp! :)

Nu sitter jag i min lillasysters rum vid hennes nya data!
Isabell sitter brevid mig och håller på att sticka en ljusblå mössa till mig(får väll se hur bra den blir, hoppas den blir fin så man kan ha nått på huvet när de blir kalt) :)!
Idag hade vi 2 timmars lunch i plugget så jag och tjejerna åkte till götgatan och tittade på skor på Belle.
Hittade ett par jätte snygga höstklackar :D!

Puss E ♥




RSS 2.0